The 2-Minute Rule for آنفولانزا سرماخوردگی
The 2-Minute Rule for آنفولانزا سرماخوردگی
Blog Article
تمام حقوق این وب سایت متعلق به هایپرفامیلی می باشد. کپی مطالب با درج لینک فالو آزاد است
تب، بدندرد، خستگی، گرفتگی عضلات، تعریق، سردرد، سرفههای خشک، آبریزش بینی، تنگی نفس
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
آیا واکسن آنفلوآنزا میتواند با کووید-۱۹مقابله کند؟ ویروس کرونا با ویروس آنفلوآنزا متفاوت است. بنابراین، واکسن آنفولانزا نمیتواند از ابتلا به کووید-۱۹ جلوگیری کند.
به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن میتواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.
در موارد نادر، بعضی از افراد ممکن است نسبت به واکسن واکنش آلرژیک جدی نشان دهند.
هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا نوشیدن و استفاده از مایعات بسیاری ضروری است.
آنفولانزای مرغی اولین بار در سال ۲۰۰۳ میلادی دیده شد و مدتی نگذشت که این بیماری به قارههای مختلفی مانند آسیا و آفریقا سرایت کرد و آنفولانزا خیراندیش توانست منجر به مرگ بیش از ۵۰۰ نفر گردد.
این بیماری ویروسی به شیوههای مختلف گسترش پیدا میکند. شما ممکن است توسط فرد مبتلا به آنفلوآنزا که عطسه، سرفه یا صحبت میکند، بیمار شوید.
تب کرونا مختصر و کم است اما تب ناشی از ابتلا به آنفولانزا بسیار شدید میباشد.
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
با این حال، بعضی از تحقیقات نشان دادهاند که این واکسن قادر است علائم کرونا را کاهش دهد. البته برای نتیجهگیری قطعی به تحقیقات بیشتری نیاز است.
اگر قبلا به هر واکسن یا دارویی واکنش نشان دادهاید، این موضوع را قبل از تزریق واکسن آنفلوآنزا به پزشک اطلاع دهید.
مصرف هرگونه آنتیبیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.